M.O.D.U.S

subota, 1. ožujka 2014.

Thyssen – Inoutic / Deceunick


Osnovan 1956. godine od strane preduzeća ''Kunststoffwerken'' braće Anger u Bogenu. Zatim 1985. godine tvrtka postaje Thyssen Polymer GmbH Kunstsoff, a 2007. je preimenovana u Inoutic / Deceunick GmbH. Jedan od vodećih proizvođača visokokvalitetnih PVC sustava za prozore i vrata, fasadnih i terasnih sustava. Oni spajaju enterijer i eksterijer svih vrsta objekata, preciznim tehničkim proizvodima postavljaju standarde u pogledu kvaliteta, funkcionalnosti i pouzdanosti. Ono što ih razlikuje od ostalih (po njihovim riječima) je kreativni inženjering.

Prozori i balkonska vrata

Inoutic profili su savršeno rješenje za sve zahtjeve ugradnje u novim zgradama, starim zgradama ili projektima obnove. Sa širokim spektrom sistema i rješenja za sve vrste PVC prozora, balkonskih vrata (podizno-klizna i otklopno-klizna) i vrata za terase.

Presige – harmoničan dizajn u kombinaciji s visokom razinom funkcionalnosti, kao što su izvrsna zvučna izolacija i vrlo dobra vrijednost toplinske izolacije, u potpunosti zadovoljava najnovije zahtjeve Uredbe za uštedu energije i vrijednosti potrebne za stjecanje prava na finansijsku potporu kfW (Njemačka udruga za obnovu i kreditiranje). Korištenjem state_of_the_art tehnologije 6-komornog sistema i dubinom profila od 76 mm, možete imati korist od velike uštede energije i znatno smanjiti troškove grijanja. Dostupan u tri različite varijante: zaobljena, klasična i segmentna te se može birati iz široke palete boja kao i sa aluminijskim oblogama (Titanium Plus).

Elite i Arcade – Naglašeni jasan, vitak oblik uz visoki stepen funkcionalnosti prozor ovog sistema dubine od 71 mm je stabilan i posjeduje dobru toplotnu izolaciju. Ovaj svestrani profil omogućuje graditeljima i izvođačima s ograničenim proračunom korist od rješenja s visokim kvalitetom za savremenu izgradnju, Prije svega ekonomičan, dosljedan kvalitetu, bezvremenski elegantan kao rješenje za prozore i fasade. U raznovrsnosti boja nude se u i dvije opcije i to Elite s kosinom od 45° i Arcade sa zaobljenjem od 20° za klasično ili zaobljeno krilo.

Ulazna vrata

U odnosu na prozore i balkonska vrata, ulazna vrata osim izgleda moraju biti apsolutno funcionalna (100.000 ciklusa otvaranja i zatvaranja u 20 godina trajanja) te štiti od vremenski uvjeta i pružiti maksimalnu sigurnost (posebnu stabilnost, zaštitu od provale). Odgovarajući pomenutom prozorskom sistemu profila nude se takođe i ulazna vrata iz sistema Prestige i Arcade.

Roletne

PROtex - PVC roletne sa različitim veličinama kutija, širokim spektrom boja su kompatibilne sa svim prozorskim sistemima (drugih proizvođača). Jednostavan za ugradnju uz mogućnost rukovanja automatom sa gurtnom, kurblom ili elektromotorom, za zadržavanje toplote u prostorijama pri niskim vanjskim temperaturama ili spriječavanju zagrijavanja prostorija u vrućim danima. Može se ugraditi kao potpuno podžbukna ili kao naknadna nadžbukna kutija u izvedbi sa ili bez komarnika.

Terase

Twinso O-Terrace je načinjen od drveta i PVC-a, čvrst i elegantan za korištenje u poslovnim prostorima te izdržljiv i ekološki prihvatljiv. U ponudi od osam osnovnih boja, jednostavan za postavljanje i održavanje.

Zidne obloge

Twinson O-Wall donosi sve prednosti kompozitnog materijala Twinson, pogodana za oblaganje pročelja, krovnih prozora i streha. Ekološki prihvatljive jer se može reciklirati 100%.

Nema komentara:

Objavi komentar