M.O.D.U.S

subota, 1. ožujka 2014.

Schüco


Prva rečenica kojom se Schüco predstavlja kupcima je – Schüco je tržišni lider za inovativna vanjska (fasadna) uređenja zgrada (objekata) i zalaže se za globalnu stručnost (kvalitet) prilikom izrade prozora, vrata, fasada i solarnih rješenja. Počevši od činjenjice da ljude većinu svog života provode u zgradama to čini izgradnju sve više zahtjevniju po pitanju dizajna, udobnosti i sigurnosti. Tehnologija izrade mora zadovoljiti i energetsku učinkovitost te napraviti doprinos u smanjenju emisije CO2 i na taj način učestvovati u očuvanju prirodnih resursa. Prozori, vrata i fasadni sustavi u potpunosti zadovoljavaju zahtjeve za nove gradnje i projekte modernizacije. Njihovi Al i PVC profili odnosno njihova tehnologija se fokusira na ljude ali je paralelno usklađena sa prirodom. Naravno kao i u prethodnim slučajevima predstavljamo Vam PVC profile ili bolje rečeno sisteme pomenutog proizvođača.

Prozori

Alu Inside - sistem s 3 razine odvodnje i patentiranim aluminijskim oblogama i tehnologijom profila sa sedam komora (opcionalno ojačanje ili izolacijska pjena). Zahvaljujući visoko-izolacijskom sustavu može se koristiti za izradu pasivnih i nisko-energetskih prozora (Uf = 0,75 do 0,98 W/m2K) sa uskim licem profila i širokom građevinskom dubinom (staklo debljine do 52 mm), a brojni dodaci osiguravaju visoku razinu sigurnosti.
Corona SI 82 – šest komora; dubina profila 82 mm; povećana osnovna dubina za više sigurnosti i zaštitu od provale; prozračivanje moguće u tri geometrijske konture (classic, rondo i cava); tri razine odvodnje za optimalnu zaštitu od vjetra, kiše i buke, svijetli sivi dihtung; Uw vrijednost do 0,9 W/m2K.
Corona CT 70 MD – pogodni za razne namjene u novogradnji i prilikom renoviranja iz razloga što ima pet komora i dubinu od 70 mm, centralnu brtvu (dihtung), moguće prozračivanje u tri geometrijska oblika i staklo do 52 mm.
Corona CT 70 AS – iste dimenzije kao i prethodnik uz razliku što nema centralni (srednji) dihtung.

Vrata

Corona SI 82 – u okviru prozorskog sistema (gore opisan) sa većim dimenzijama profila okvira, krila i ojačanja te dodacima potrebnim da obezbjede vratima stabilnost, funkcionalnost i sigurnost.
Corona CT 70 – profil za podizno-klizna vrata sa tri komore i osnovnom dubinom od 70 mm, optimalnom termalnom izolacijom modernom sivom brtvom.

Provjetravanje

Vento Therm – nudi učinkovit sistem rješenja za decentralizirane ventilacije: ventilacija integrirana u prozor uz kontroliranu izmjenu zraka bez otvaranja prozora što optimizira potrošnju energije, klimu i kvalitet zraka.
Vento – omogućuje izmjenu zraka kroz dvije male pojedinačne ventilacije koje se nalaze između vanjskog dijela okvira i krila čak kada je prozor zatvoren. Osnovno prozračavanje sa količinom zraka od oko 0,4 m3/h.

Klizni

Thermo Slide – podizno-klizne pozicije sa pragovima koji imaju trostruki termo prekid, građevinske dubine od 82 mm uz pet komora.
Corona CT 70 HS – ravni profili, osnovna dubina 167 mm, maksimalna otpornost na vjetar, kišu i buku, veliki izbor boja, alu obloge, trostuko ostakljenje debljine do 40 mm.

Površinska obrada

Corona TopAlu – sustav kombinuje najbolje dva materijala i to PVC profil sa unutarnjim ili vanjskim Al oblogama koje daju dodatni kvalitet i izdržljivost. Može se koristiti za slijedeće serije TermoPlus, Corona SI 82, Corona Ct 70, Corona 70 MD i Corona 60.
Dekorativne folije – odluka o korištenju PVC prozora sa dekorativnom folijom je očigledna: izvaredna toplinska izolacija, dugotrajnost i ljepota. Sveobuhvatan raspon palete boja uz dekorativne folije boje drveta sa finom tekturom omogućava dobro uravnotežen dizajn objekta odnosno fasade i prozora.

1 komentar: