M.O.D.U.S

subota, 1. ožujka 2014.

Roplasto


O firmi

Član BESAGROUP-a, osnovan 1995. godine kao preduzeće za ekstruziju specijalnih proizvoda u građevinarstvu. U snažnom procesu rasta uspjeli su da brzo postanu ponuđač kompletnog programa profila za prozore u Njemačkoj i širom Europe. Svi profili ovog proizvođača izrađuju se u pogonima lociranim u Bergiš Gladbahu i Borkenu odnosno 100% proizvedeno u Njemačkoj. Sa povjerenjem, otvorenošću i transparentnošću dočekuju izazove budućnosti i svakodnevno izlaze u susret individualnim željama kupaca.

7001 MD 8 komora 80 mm

PVC profili (zaobljeno krilo) sa osam komora i konstrukcijskom debljinom od 80 mm, posjeduje srednji odnosno centralni dihtung sa mogućnošću ugradnje stakla ili drugih ispuna debljina do 50 mm i  toplotnom izolacijom Uf = 1.0 i Uw = 0,7 W/m2K.

7001 MD 7 komora Swingline

Debljina profila 68 mm sa sedam komora uz zaobljeni okvir i krilo, centralni dihtung opcionalni u dvije varijante, zaobljena i dekorativna lajsna za staklo, ispuna debljine do 40 mm, toplotna izolacija Uf = 1,2 W/m2K.

7001 MD 5 komora

Kao i što naslov kaže, profil sa pet komora debljine 68 mm, kao i prethodna dva posjeduje srednji dihtung te zaobljeno i dekorativno krilo uz dvije različite lajsne za staklo. Identično čelično ojačanje za okvir i krilo profila te debljina ispune do 40 mm koja obezbjeđuje toplotnu izolaciju Uf = 1,2 W/m2K.

7001 AD 6 komora 80 mm

Moderan oblik rama, krila i lajsne za staklo koji je drugačiji od ostalih, sa šest komora u okviren u 80 mm konstrukcione debljine bez centralnog dihtunga sa staklom do 40 mm (Uf = 1,1 W/m2K i Uw = 0,73 W/m2K).

7001 AD 5 komora

Ravno i zaobljeno krilo (kao i lajsna) sa dva dihtunga kreirani za debljinu ispune do 40 mm uz konstrukcionu debljinu profila od 68 mm te pet komora.

7001 AD ALUCLIP

Aluminijumske obloge u različitim oblicima, jednostavne za ugradnju sa individualnim izborom boja.

7001 AD 6 komora Hollandsystem

Namjenjen za Holandiju, ekstremno masivan profil sa debljinom okvira od 115 mm uz moderan i neobičan izgled krila od šest komora za staklo do 40 mm.

6002 AD 6 komora

Uz smanjenu debljinu profila na 58 mm sa opcijom od šest komora te ravnim i zaobljenim krilom sa dva dihtunga i staklom do 32 mm.

7001 AD 6 Renovation system

Još jedan profil iz serije 7000 sa okvirom oblika Z koji daje mogućnost da se prilikom renoviranja objekta izbjegne obrada špaletni. Opcionalno moguće izabrati ravno, zaobljeno i dekorativno krilo, a samim tim i lajsnu za staklo.

6002 AD 3 komore

Samo u ''ravnoj'' izvedbi sa tri komore i po svemu ostalom identičan kao i gore opisani profil iz serije 6002 AD.


4003 Sliding window system

Namjenski profil za PVC (paralelno) klizne pozicije kompatibilan sa serijom 7001 što znači da je konstrukciona debljina 68 mm ali uz mogućnost debljine ispune samo do 24 mm.

4002 Sliding door system

Takođe, još jedan namjenski profil samo u ovom slučaju za klizna vrata sa zanimljivom kobinacijom sa Al profilima, neobično lijepim dekorativnim lajsnama za staklo i velikim izborom zaptivki. 

3001 Box shutter system

Sistem profila za izradu nadgradne (unutarnje) PVC roletne.

2001 Box fitting system

Sistem za profile, ojačanja i okova grilje.

Facade profiles

Fasadni profili jednostavni za ugradnju sa nevidljivim ojačanjima, prilagodljivom cijenom, velikim izborom boja i bez potrebe za čestim održavanjem.

Basement window system

Profili za klupice, dodaci okvirima, dihtunzi i montažne ploče.

Dodatni profili

PVC profili L i U oblika u različitim dimenzijama korisni za prekrivanje špaletni nakon ugradnje pozicija.

Boje i dekoracije

Širok asortiman boja po RAL karti te folije drvo dekoracija koje možete pogledati na oficijalnoj stranici ovog proizvođača profila koristeći njihov konfigurator.

Nema komentara:

Objavi komentar